Om os

Høgbjerg Bolig er din lokale ejendomsmægler. Født og opvokset i området – kender det til fingerspidserne.

Høgsbjerg Bolig har ingen intention om at skulle være landsdækkende. Vi ønsker ikke at være større, end at vi altid kan huske de ejendomme, vi har til salg. Dette for at sikre fokus på din bolig.

Hvis du overvejer at sælge, så begynd med en uforpligtende vurdering. Vi kommer ud og sætter pris på din ejendom. En pris, som vi tror på – og derfor tilbyder vi vores arbejde gratis, såfremt boligen ikke bliver solgt.

i sikrer, at din bolig får den nødvendige tid og fokus i et marked, hvor der generelt er rigtig mange boliger til salg. Vi fremviser din bolig alle ugens 7 dage, og vi bruger megen tid og energi på at aktivere de købere, der er i markedet.

Vi er med dig fra start til slut!

Ring eller skriv til os for at høre om dine salgsmuligheder.

Ansvar og garanti:

“Ejendomsmægler” er titel, som kun må benyttes af personer, der er registrerede i Erhvervsstyrelsens ejendomsmæglerregister. Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se mere på www.erhvervsstyrelsen.dk.

Virksomheden og de ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening, se mere på www.de.dk.

Høgsbjerg Boligs ejendomsmæglere har tegnet ansvars- og garantiforsikring hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, tlf.nr. 7011200. Hjemmeside: www.tryg.dk. Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer i Europa.

Finn Høgsbjerg
Finn Høgsbjerg
Indehaver
Anders Schwartzbach
Anders Schwartzbach
Salg og vurdering

Samarbejdsaftaler, rabatter og provision:

Høgsbjerg Bolig er medlem af DSE (Danske selvstændige ejendomsmæglere) med funktion af vidensdeling og fælles indkøbsforening for besparelse af leverandør omkostninger.

Høgsbjerg Bolig indhenter hus- og ejerskifteforsikring via Dansk Bolig Forsikring og GF-forsikring i samarbejde med Willis. Høgsbjerg Bolig modtager provision ved tegning af forsikringstilbud.

Høgsbjerg Bolig har ikke forpligtiget sig til at afsætte Bank og Realkredit produkter. Dog har Høgsbjerg Bolig mulighed for at henvise til bank/realkreditinstitut men kun på en køber/sælgers ønske.

Ønsker du nærmere oplysning om samarbejdsaftaler, rabatter og provision er du velkommen til at kontakte Finn Høgsbjerg på tlf. 25614100.

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, tlf. 70253666. www.ejendomsmaeglernaevnet.dk.